HÉT SPECTACULAIRE EN UNIEKE ADVENTURE PARK IN DE KOP VAN NOORD-HOLLAND

Nieuwe uitdagende activiteiten!

Op zoek naar actie en strategisch spel? Doe mee met onze spannende spellen waarbij samenwerking, sportiviteit en tactisch denken samen komen! We faciliteren verschillende outdoor spellen voor groepen tussen de 8-40 personen, waaronder archery tag en levend stratego!

Schakel je tegenstanders uit met pijl en boog!

De nieuwste sensatie in Nederland, ga in teams de strijd aan met pijl en boog! Het razend populaire Archery Tag is de nieuwste trend van outdoor activiteiten in ons land. Archery Tag kan omschreven worden als een kruising tussen trefbal en paintball, maar dan met pijl en boog. De pijlen zijn uitgerust met een speciale zachte schuimlaag. Dit spel is voor jong en oud, en er is geen ervaring nodig om mee te doen. Plezier voor iedereen, of je nu voor het eerst een pijl en boog vasthoudt, of je verwant bent aan Robin Hood. Omdat het een echte teambuilding activiteit is, is Archery Tag dan ook heel geschikt voor team-uitjes, bedrijfsuitjes, en familie-uitjes

Archery Tag is vooral een ontzettend leuk, en uitdagend spel! Iedereen kan meedoen en het schieten heb je zo onder de knie. Naast het ontwijken van de rondvliegende pijlen, ben je ook nog met je team bezig om de opdracht van het spel uit te voeren. Je moet dus constant goed blijven opletten en in beweging blijven. Er zijn verschillende spellen op leuke dynamische velden die onder andere ook voor paintball en airsoft worden gebruikt; genoeg leuke objecten en plekken om dekking te zoeken. Het spel verloopt vlot en kan hierdoor ook onverwachte wendingen nemen en dit is nu juist wat Archery Tag zo spannend en uitdagend maakt! Was de tegenstander jullie net iets te snel af? De volgende ronde is er weer een nieuw spel, nieuw veld, en kunnen de rollen weer helemaal omgedraaid zijn. Archery Tag staat garant voor sensatie en plezier voor iedereen!

Het beroemde bordspel komt tot leven!

De naam zegt het al, levend stratego is afgeleid van het welbekende bordspel Stratego, maar dan in levenden lijve! In twee gelijke teams krijgt iedereen een bepaalde rol (mineur, spion, bom) en bespreek je de strategie om het kamp van de tegenpartij te veroveren.  Naast het jagen op anderen, je eigen vlag verdedigen, gaat het dus vooral om samenwerking en tactisch denken. Levend Stratego is een spel geschikt voor iedereen, zowel jong als oud hebben hierbij veel plezier. Ook wanneer je iets minder vitaal bent kun je gemakkelijk meedoen, want het draait hier niet om fysieke fitheid of kracht! Het is een laagdrempelig spel wat iedereen direct onder de knie heeft. Levend Stratego is dan ook zeer geschikt voor familie-uitjes, als teambuilding activiteit met collega’s of clubgenootjes, en een gegarandeerde hit voor kinderfeestjes! Samen met je team speel je dit spannende spel in de frisse buitenlucht, weilanden of bossen. Daarnaast is er de mogelijkheid om voor- of achteraf heerlijk op het terras te zitten op een unieke locatie midden in de polder.

We kennen allemaal nog wel het bordspel stratego, maar stel dit eens voor in de buitenlucht, waarbij het ‘speelbord’ een bos of gave paintball– of airsoft– velden zijn! Het doel van het spel is om de vlag van de tegenpartij op te sporen en te veroveren. Je kunt je eigen vlag verdedigen door de tegenstander uit te schakelen door middel van kaartjes die elke speler bij zich draagt. Beide teams beginnen in hun eigen basiskamp. Na het verstoppen van de vlag, krijgt iedereen een kaartje uitgedeeld. De kaartjes bepalen je rol in het spel en geven ook een rang weer. Na het bespreken van de tactiek gaat het spel van start. Tijdens het opsporen van de vlag kom je ongetwijfeld spelers van de tegenpartij tegen. Wanneer een speler een andere aantikt, moeten ze beiden elkaars kaartje, en daarmee hun rang laten zien. De hoogste rang wint, en mag weer verder; de laagste rang verliest, en moet terug naar zijn basiskamp. Speciale rollen maken het spel extra spannend. Zo mag de Bom zelf niemand aantikken, maar wanneer de bom aangetikt wordt, kan hij bijna iedereen uitschakelen, behalve de Mineur. De Mineur kan als enige de Bom uitschakelen. Zo is er ook een Spion, die zelf geen hoge rang heeft en door veel anderen uitgeschakeld kan worden. Echter, kan de Spion als enigste de Maarschalk uitschakelen, die de hoogste rang in het spel heeft. Het draait dus allemaal om de juiste strategie, goede samenwerking en soms een beetje geluk hebben.

Activiteiten

Archery Tag

 • Complete uitrusting
 • Professionele begeleiding
 • Schiet met zachte schuimpijlen
 • Diverse spellen en velden
 • Geschikt voor jong en oud
 • Tijdsduur ongeveer 1 uur

€ 15,00 Trefbal met pijl en boog!
Reserveren

Archery Tag en Levend Stratego

Stratego, maar dan in levenden lijve! Speel dit spannende spel met een groep en verover de vlag van de tegenpartij!

 • Complete uitrusting
 • Professionele begeleiding
 • Gratis consumptie in de pauze
 • Archery tag met verschillende spellen
 • Levend stratego
 • Tijdsduur 2 a 2,5 uur

€ 25,00
Reserveren