HÉT SPECTACULAIRE EN UNIEKE ADVENTURE PARK IN DE KOP VAN NOORD-HOLLAND

De Burenbrug

De Burenbrug is het ruigste en zwaarste veld wat er is bij Eendracht Adventures. Daarbij is het het grootste veld en zorgen de variatie in het landschap en de verschillende obstakels voor een echte uitdaging. Naast een meer en meerdere dijken bestaat het veld uit heuvels, droge greppels en verschillende bunkers.

Verschillende spellen zijn hier mogelijk. Een van de spellen begint met de beide teams die aan de buitenkanten van het veld starten. Na het startsein moeten ze zo snel mogelijk gebied veroveren tot ze bij de het hart van het veld zijn aangekomen: het meer. Het team dat als eerste onbeschoten de brug oversteekt en voet zet in het territorium van de tegenstander zet is de winnaar.
Ook wordt er wel eens een variatie van het bordspel Risk gespeeld op dit veld. Beide teams krijgen een geheime opdracht zoals: verover drie heuvels naar keuze, verover de brug of vernietig het blauwe team. Aan de teams is de taak om deze zo snel mogelijk uit te voeren zonder dat een ander team hun voor is. Hiermee kan dit veld met meer dan twee teams gespeeld worden.