HÉT SPECTACULAIRE EN UNIEKE ADVENTURE PARK IN DE KOP VAN NOORD-HOLLAND

Corona-proof bij Eendracht Adventures

Wij geopend voor paintball en airsoft. Dit zijn de regels per 25 september.

Eendracht Adventures volgt de richtlijnen van het RIVM en de veiligheidsregio en wij verwachten dat de bezoekers zich hier ook aan houden.

Coronatoegangsbewijs

Om bij ons aanwezig te zijn heb je een CTB nodig, deze zullen wij bij aanvang controleren met uw legitimatiebewijs.

Gezondheidsklachten

Heeft u gezondheidsklachten zoals neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts dan blijft u thuis. Kijkt u hiervoor naar de richtlijnen van het RIVM, waarbij ook rekening moet worden gehouden met contact met zieke huisgenoten. Bij aankomst zullen wij u ook vragen stellen over uw gezondheid om zeker te weten dat het veilig is om ons te bezoeken, zowel voor de andere deelnemers als voor ons personeel.

Gezondheidscheck en contactgegevens

Bij aankomst stellen wij u enkele vragen over de gezondheid en wordt er verzocht om de contactgegevens in te vullen voor elke deelnemer.

Eten en drinken

Onze horecagelegenheid en het terras zijn geopend.

Toiletten, kleedkamers en douches 

De bezoekers kunnen gebruik maken van toiletten, kleedkamers en douches.

Reservering

Om het maximale bezoekers aantallen te hanteren, worden alle afspraken op reservering gedaan. Reserveren kan via onze webshop, selecteer het gewenste arrangement of pakket, aantal personen en gewenste datum, en voeg deze toe aan de winkelmand. Wanneer de reservering is aangevraagd voor paintball, nemen wij zo snel mogelijk contact op om de reservering te bevestigen. Uw reservering pas definitief is als wij deze hebben bevestigd.

Wanneer deelneemt aan een airsoft Skirm, krijgt u een bevestigingsmail met een overzicht van de aanmelddatum. Wij zetten u op de aanmeldingslijst en u kunt komen airsoften.

Let op dat wij ons aan de richtlijnen voor maximale bezoekers aantal en/of groepsgroottes moeten houden. Weekenden en vakantieperiodes zullen extra snel volgeboekt zijn, dus reserveer op tijd!