HÉT SPECTACULAIRE EN UNIEKE ADVENTURE PARK IN DE KOP VAN NOORD-HOLLAND

Corona-proof bij Eendracht Adventures

Wij zijn tijdelijk gesloten vanwege de maatregelen omtrent het Corona virus.

Wanneer wij weer open mogen, bieden wij mogelijkheden om veilig en verantwoord buiten activiteiten te ondernemen! Lees hier meer over hoe wij jullie bezoek corona-proof maken:

Eendracht Adventures volgt de richtlijnen van het RIVM en de veiligheidsregio. Volgens het advies kunnen wij u bij aankomst een aantal vragen stellen over gezondheidsklachten en uw contactgegevens.

+ 1,5 meter afstand 

Door de zeeën van ruimte op ons enorme terrein in de buitenlucht, is het zeer gemakkelijk de 1,5 meter afstand te waarborgen. Tijdens de spellen is de 1,5 meter goed te hanteren, aangezien de velden groot, zeer ruimtelijk en overzichtelijk zijn. Wij hebben speciale buiten ruimtes ingericht voor elke deelnemer, waar hij of zij zich kan omkleden op veilige afstand. Ook hebben wij ons terrein aangepast voor de parkeerplekken van auto’s.

To-go eten en drinken

Onze horecagelegenheid en terras zijn gesloten. Wanneer het volgens de richtlijnen weer toegestaan is, kunt u bij ons wel ‘to-go’ drinken en versnaperingen verkrijgen.

Toiletten

Ondanks dat de kantine gesloten is voor horeca, kunnen onze toiletten natuurlijk nog wel gebruikt worden. De toiletten worden na ieder bezoek extra schoongemaakt worden om hygiëne te waarborgen. Volgens de richtlijnen zijn de douches en kleedkamers gesloten.

Reservering

Om een maximale bezoekers aantallen te hanteren, worden alle afspraken op reservering gedaan. Reserveren kan via onze webshop, selecteer het gewenste arrangement of pakket, aantal personen en gewenste datum, en voeg deze toe aan de winkelmand. Wanneer de reservering is aangevraagd, nemen wij zo snel mogelijk contact op om de reservering te bevestigen. Uw reservering pas definitief is als wij deze hebben bevestigd.

Let op dat wij ons aan de richtlijnen voor maximale bezoekers aantal en/of groepsgroottes moeten houden. Weekenden en vakantieperiodes zullen extra snel volgeboekt zijn, dus reserveer op tijd!

Gezondheidsklachten

Heeft u gezondheidsklachten zoals neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts dan blijft u thuis. Kijkt u hiervoor naar de richtlijnen van het RIVM, waarbij ook rekening moet worden gehouden met contact met zieke huisgenoten. Bij aankomst zullen wij u ook vragen stellen over uw gezondheid om zeker te weten dat het veilig is om bij ons te paintballen, zowel voor de andere deelnemers als voor ons personeel.