HÉT SPECTACULAIRE EN UNIEKE ADVENTURE PARK IN DE KOP VAN NOORD-HOLLAND

Corona-proof bij Eendracht Adventures

Wij geopend voor paintball en airsoft voor personen onder de 27 jaar.

Eendracht Adventures volgt de richtlijnen van het RIVM en de veiligheidsregio en wij verwachten dat de bezoekers zich hier ook aan houden .

Gezondheidsklachten

Heeft u gezondheidsklachten zoals neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts dan blijft u thuis. Kijkt u hiervoor naar de richtlijnen van het RIVM, waarbij ook rekening moet worden gehouden met contact met zieke huisgenoten. Bij aankomst zullen wij u ook vragen stellen over uw gezondheid om zeker te weten dat het veilig is om ons te bezoeken, zowel voor de andere deelnemers als voor ons personeel.

Gezondheidscheck en contactgegevens

Bij aankomst stellen wij u enkele vragen over de gezondheid en wordt er verzocht om de contactgegevens in te vullen voor elke deelnemer.

1,5 meter afstand 

Door de grote oppervlakte in de buitenlucht, is het eenvoudig om de 1,5 meter afstand te houden. Ook tijdens de spellen is de 1,5 meter goed te hanteren, aangezien de velden groot, zeer ruimtelijk en overzichtelijk zijn.

Eten en drinken

Onze horecagelegenheid en het terras zijn gesloten.

Toiletten, kleedkamers en douches 

De bezoekers mogen wel gebruik maken van de toiletten,  volgens de richtlijnen zijn de kleedkamers en douches gesloten. U komt zo veel mogelijk in de goede kleding en eventueel kunt u zich buiten bij de auto nog omkleden.

Reservering

Om het maximale bezoekers aantallen te hanteren, worden alle afspraken op reservering gedaan. Reserveren kan via onze webshop, selecteer het gewenste arrangement of pakket, aantal personen en gewenste datum, en voeg deze toe aan de winkelmand. Wanneer de reservering is aangevraagd voor paintball, nemen wij zo snel mogelijk contact op om de reservering te bevestigen. Uw reservering pas definitief is als wij deze hebben bevestigd.

Wanneer deelneemt aan een airsoft Skirm, krijgt u een bevestigingsmail met een overzicht van de aanmelddatum. Wij zetten u op de aanmeldingslijst en u kunt komen airsoften.

Let op dat wij ons aan de richtlijnen voor maximale bezoekers aantal en/of groepsgroottes moeten houden. Weekenden en vakantieperiodes zullen extra snel volgeboekt zijn, dus reserveer op tijd!