HÉT SPECTACULAIRE EN UNIEKE ADVENTURE PARK IN DE KOP VAN NOORD-HOLLAND

Kinderfeestje

Paintballen voor kinderen: ” het vetste kinderfeestje ooit! “ De perfecte mogelijkheid om een gezellige, sportieve en geslaagde feestje te houden. Wees origineel met het kinderfeestje: kies voor kinderpaintball en geef kinderen de kans om zich helemaal uit te leven in een avontuurlijke en levensechte arena! Met verschillende velden in het bos en op open terrein is er veel uitdaging. De kinderen worden opgesplitst in 2 teams en in elk spel is er een doel dat behaald moet worden; de kinderen moeten samenwerken om dat te bereiken. Voorbeelden van spellen zijn het fort veroveren in het bos, het kistenveld met het gevangenisspel of spelen tussen 13 grote bunkers in het dorp.

Kinderfeestjes bij Eendracht Adventures zijn erg populair, dus wees er snel bij!

Eendracht Adventures is het meest ervaren bedrijf in Nederland op gebied van kinderpaintball; wij doen dit al sinds 2009 en waren één van de eerste hiermee in Nederland! Wij zijn daardoor zeer ervaren en uw kind is bij ons in goede handen.

Met het kinderpaintball worden speciale kindervriendelijke wapens en ballen gebruikt, erg leuk en makkelijk in het gebruik. Onze ervaren en enthousiaste begeleiders geven uitleg over het paintballen, de veiligheid en begeleiden de kinderen met de spellen. De kinderen spelen op diverse velden en hebben daar verschillende missies. Het kinderpaintball is geschikt van leeftijden van 9 tot 14 jaar.

Nu te combineren met het beroemde bordspel!

De naam zegt het al, levend stratego is afgeleid van het welbekende bordspel Stratego, maar dan in levenden lijve! In twee gelijke teams krijgt iedereen een bepaalde rol (mineur, spion, bom) en bespreek je de strategie om het kamp van de tegenpartij te veroveren.  Naast het jagen op anderen, je eigen vlag verdedigen, gaat het dus vooral om samenwerking en tactisch denken. Levend Stratego is een spel geschikt voor iedereen, zowel jong als oud hebben hierbij veel plezier. Ook wanneer je iets minder vitaal bent kun je gemakkelijk meedoen, want het draait hier niet om fysieke fitheid of kracht! Het is een laagdrempelig spel wat iedereen direct onder de knie heeft. Levend Stratego is dan ook zeer geschikt voor familie-uitjes of clubgenootjes, en een gegarandeerde hit voor kinderfeestjes! Samen met je team speel je dit spannende spel in de frisse buitenlucht, weilanden of bossen. Daarnaast is er de mogelijkheid om voor- of achteraf heerlijk op het terras te zitten op een unieke locatie midden in de polder.

We kennen allemaal nog wel het bordspel stratego, maar stel dit eens voor in de buitenlucht, waarbij het ‘speelbord’ een bos of gave paintball– of airsoft– velden zijn! Het doel van het spel is om de vlag van de tegenpartij op te sporen en te veroveren. Je kunt je eigen vlag verdedigen door de tegenstander uit te schakelen door middel van kaartjes die elke speler bij zich draagt. Beide teams beginnen in hun eigen basiskamp. Na het verstoppen van de vlag, krijgt iedereen een kaartje uitgedeeld. De kaartjes bepalen je rol in het spel en geven ook een rang weer. Na het bespreken van de tactiek gaat het spel van start. Tijdens het opsporen van de vlag kom je ongetwijfeld spelers van de tegenpartij tegen. Wanneer een speler een andere aantikt, moeten ze beiden elkaars kaartje, en daarmee hun rang laten zien. De hoogste rang wint, en mag weer verder; de laagste rang verliest, en moet terug naar zijn basiskamp. Speciale rollen maken het spel extra spannend. Zo mag de Bom zelf niemand aantikken, maar wanneer de bom aangetikt wordt, kan hij bijna iedereen uitschakelen, behalve de Mineur. De Mineur kan als enige de Bom uitschakelen. Zo is er ook een Spion, die zelf geen hoge rang heeft en door veel anderen uitgeschakeld kan worden. Echter, kan de Spion als enigste de Maarschalk uitschakelen, die de hoogste rang in het spel heeft. Het draait dus allemaal om de juiste strategie, goede samenwerking en soms een beetje geluk hebben.

Kinderpaintball:

Kinderpaintball

Het vetste kinderfeestje ooit!

 • Inclusief 100 paintballs
 • Uitrusting speciaal voor kids
 • Professionele begeleiding
 • Gratis drankje en zakje chips
 • IJsje na afloop
 • Tijdsduur ongeveer 2 a 2,5 uur

€ 22,50
Reserveren

Kinderpaintball en Levend Stratego

 • Inclusief 50 paintballs
 • Complete uitrusting
 • Professionele begeleiding
 • Gratis drankje en een zakje chips
 • Levend Stratego in het bos
 • IJsje na afloop
 • Tijdsduur ongeveer 2,5 a 3 uur

€ 27,50
Reserveren
play