HÉT SPECTACULAIRE EN UNIEKE ADVENTURE PARK IN DE KOP VAN NOORD-HOLLAND

Kinderfeestje

Paintballen voor kinderen: ” het vetste kinderfeestje ooit! “ De perfecte mogelijkheid om een gezellige, sportieve en geslaagde feestje te houden. Wees origineel met het kinderfeestje: kies voor kinderpaintball en geef kinderen de kans om zich helemaal uit te leven in een avontuurlijke en levensechte arena! Met verschillende velden in het bos en op open terrein is er veel uitdaging. De kinderen worden opgesplitst in 2 teams en in elk spel is er een doel dat behaald moet worden; de kinderen moeten samenwerken om dat te bereiken. Voorbeelden van spellen zijn het fort veroveren in het bos, het kistenveld met het gevangenisspel of spelen tussen 13 grote bunkers in het dorp.

Kinderfeestjes bij Eendracht Adventures zijn erg populair, dus wees er snel bij!

Eendracht Adventures is het meest ervaren bedrijf in Nederland op gebied van kinderpaintball; wij doen dit al sinds 2009 en waren één van de eerste hiermee in Nederland! Wij zijn daardoor zeer ervaren en uw kind is bij ons in goede handen.

Met het kinderpaintball worden speciale kindervriendelijke wapens en ballen gebruikt, erg leuk en makkelijk in het gebruik. Onze ervaren en enthousiaste begeleiders geven uitleg over het paintballen, de veiligheid en begeleiden de kinderen met de spellen. De kinderen spelen op diverse velden en hebben daar verschillende missies. Het kinderpaintball is geschikt van leeftijden van 9 tot 15 jaar.

 

Kinderpaintball:

Kinderpaintball

Het vetste kinderfeestje ooit!

  • Inclusief 100 paintballs
  • Uitrusting speciaal voor kids
  • Professionele begeleiding
  • Gratis drankje en zakje chips
  • IJsje na afloop
  • Tijdsduur ongeveer 2 a 2,5 uur

€ 24,50
Reserveren
play