HÉT SPECTACULAIRE EN UNIEKE ADVENTURE PARK IN DE KOP VAN NOORD-HOLLAND

Kinderfeestje

Paintballen voor kinderen: ” het vetste kinderfeestje ooit! “ De perfecte mogelijkheid om een gezellige, sportieve en geslaagde middag uit te hebben. Wees origineel met het kinderfeestje; kies voor een middagje kinderpaintball en geef kinderen de kans om zich helemaal uit te leven in een avontuurlijke en levensechte arena! Door de 6 verschillende velden in het bos zowel als op open terrein is er voor ieder wat wils. De kinderen worden opgesplits in teams, en in elk spel is er een doel dat behaald moet worden; de kinderen moeten samenwerken om dat te bereiken. Voorbeelden van spellen zijn het fort veroveren in het bos, het kistenveld met het gevangenisspel of spelen tussen 13 grote bunkers in het dorp.

Kinderfeestjes bij Eendracht Adventures zijn erg populair, dus wees er snel bij!

Eendracht Adventures is het meest ervaren bedrijf in Nederland op gebied van kinderpaintball; wij doen dit al sinds 2009 en waren het eerste park in Nederland! Wij zijn daardoor zeer ervaren en uw kind is bij ons in goede handen.

Met het kinderpaintball worden speciale wapens en ballen gebruikt, welke kindvriendelijk zijn en erg leuk en makkelijk in het gebruik. Verder is er een deskundige begeleider (marshall) aanwezig die de kinderen instructies geeft en tijdens de spellen voor de veiligheid zorgt. De kinderen spelen op verschillende velden en doen daar een variatie van spellen. Het kinderpaintball is geschikt van leeftijden van 9 tot 14 jaar.

Kinderpaintball:

Kinderpaintball

10 extra ballen €1,-

  • Complete uitrusting
  • 80 paintballs
  • Professionele begeleiding
  • Drankje en een zakje chips
  • IJsje na afloop
 

€ 19.00
Reserveren
play