HÉT SPECTACULAIRE EN UNIEKE ADVENTURE PARK IN DE KOP VAN NOORD-HOLLAND

De spelregels van Paintball

Het paintball spel is gebonden aan een paar spelregels

Veiligheid

Houd altijd je masker op tijdens het spelen en zolang de marshall aangeeft dat deze op moet blijven. Ook als je masker vies, beslagen of er is iets anders, de regel is: altijd je masker ophouden.

Alleen in de safety zone mag het masker af, dit wordt door de marshall aangegeven.

Binnen een afstand van 5 meter niet op elkaar schieten. Nader je een speler van het vijandelijk team te dicht, spreek hem/haar dan aan en onderhandel wie er HIT is. Of spreek een time-out af van 10 seconden. Meestal is de marshall wel in de buurt, dus als je het echt niet weet dan kun je het hem/haar ook vragen.

Houd de barrelsock altijd op het paintball wapen, pas bij het betreden van het speelveld hang je de barrelsock op bij de ingang van veld. Na het verlaten van het speelveld doe je de barrelsock er weer op en staat je wapen natuurlijk weer op de safe knop.

Hit

Je bent HIT als je bent geraakt door een paintball. Dit geldt voor je hele lichaam en je paintballwapen.
Als je bent geraakt dan roep je: ’HIT!’ en je steekt voor de extra duidelijkheid je wapen in de lucht, zodat iedereen kan zien dat je geHIT bent. Je verlaat het speelveld en wacht in de safetyzone tot het spelletje is afgelopen.

 

Verzekering

Eendracht Adventures heeft een extra unieke verzekering afgesloten voor de deelnemers, de deelnemers moeten zich hiervoor houden aan onze regels. De verzekering wil dat de deelnemers de verklaring voor huisregels ondertekent,  zodat de organisatie in geval van een incident of ongeval verzekerd is voor de deelnemers.

Alcohol en drugs

Deelnemers kunnen ten alle tijde voorafgaand door Eendracht Adventures geweigerd worden op grond van vermoeden van alcohol of drugsgebruik.

Een deelnemer die door ons in een dergelijke staat wordt bevonden, zal uitgesloten worden van verdere deelname zonder aanspraak te kunnen maken op een restitutie van betaalde gelden.

Tijdens de ontvangst zal de marshall bovenstaande ook allemaal uitleggen.