HÉT SPECTACULAIRE EN UNIEKE ADVENTURE PARK IN DE KOP VAN NOORD-HOLLAND

Hier vind u de meest gestelde vragen:

Kan ik bij de Eendracht pinnen?

Ja, wij hebben een pinapparaat.

Hoe lang duurt paintball?

Paintballen voor volwassenen duurt ongeveer een uur per 100 ballen. Dit is natuurlijk afhankelijk van het schietgedrag, maar bij normaal schietgedrag is dit een richtlijn. Hierbij zit ook omkleden en uitleg bij. Het meest gekochte pakket is het zorgeloos pakket (300 ballen), daar kun je 2,5 a 3 uur mee spelen en hier zit een gratis drankje bij in de pauze.

Hoe lang duurt kinderpaintball?

We starten met 50 balletjes en na de pauze krijg je nog 30 balletjes. Voor de pauze spelen we 2 velden en na de pauze 1 of 2 velden. Het gehele arrangement duurt inclusief uitleg, omkleden en pauze met gratis chips en drinken ongeveer 2 a 2,5 uur. Na afloop is er nog een waterijsje.

Wat is het kledingadvies?

Ons advies is om makkelijke kleding aan te trekken en dichte schoenen waar je goed op kunt rennen. Trek geen nieuwe schoenen aan, dat is zonde.

De meest gestelde vraag bij ons :

Hoe heet jullie hond, hoe oud is hij en wat voor ras is het?

Onze hond heet Floyd, het is een Chesapeake Bay Retriever en hij is van december 2018.

Op welke velden mag je spelen?

Wij proberen jullie op zo veel mogelijk velden te laten spelen. De start is meestal in het fort in het bos, daarna volgen het kistenveld,  het dorp en tincity. Soms spelen we ook in het grote bos, dit veld is echter leuker voor grote groepen. De burenbrug is ook een heel mooi veld en geschikt voor groepen vanaf 20 personen. Alle velden worden 2 maal gespeeld.

Hoe lang duurt een spel?

De eravring is dat de spellen meestal 5 a 15 minuten duren, daarna wordt er gewisseld van speelveld en kan iedereen weer meedoen. Bij elkaar speel je dus rond de 30 minuten per veld.

Wanneer ben je hit?

Je bent hit als je geraakt bent op je lichaam, dus ook je schoenen of op je wapen. Een splash (paint van een balletje die naast je uit elkaar spat) is geen hit. Soms gaat een balletje niet stuk, maar dan ben je wel hit.

Wat moet je doen als je hit bent?

Als je geraakt bent , overal op je lichaam en op je wapen, dan ben je hit en verlaat je het speelveld met je wapen omhoog. De tegenstanders mogen dan niet meer op je schieten. Je gaat buiten het veld staan en wacht tot het spel is afgelopen.

Hoe ver schiet een paintballgun?

Met de volwassen wapens schiet je ongeveer 100 meter, de kinderpistolen schieten 20 meter.

Meer informatie