HÉT SPECTACULAIRE EN UNIEKE ADVENTURE PARK IN DE KOP VAN NOORD-HOLLAND

Een overzicht van alle voordelen van ons Adventure park

1. Spelen met eigen groep

Bij Eendracht Adventures speel je altijd met je eigen team. Je wordt dus niet samengevoegd met andere groepen en daarbij heeft elke groep zijn eigen  persoonlijke marshall die zorgt voor de veiligheid en uitleg van de spellen. Op deze manier beleef je het meeste plezier aan je dagje uit! We zorgen er ook altijd voor dat u op verschillende velden kunt spelen, meestal zijn dit er 3 of 4. Dit is natuurlijk afhankelijk welk pakket u kiest en hoe snel u de ballen schiet.

2. Onbeperkte speeltijden

Eendracht Adventures heeft geen tijdslimiet op de spellen! Bij ons wordt een onbeperkte speeltijd gegarandeerd: Zolang de spelers nog energie en ballen hebben wordt er gespeeld.

3. Speciale paintballs

Wij spelen met hoge kwaliteit wedstrijdpaint, deze tournament paint wordt gebruikt bij de officiële wedstrijden. In de praktijk komt dit er op neer dat de paintballs  eerder breken met als gevolg dat het minder pijn doet en de gasten minder of geen blauwe plekken krijgen.

4. Deskundige begeleiding

Door te werken met vast personeel hebben al onze marshalls veel ervaring met paintballen. Daarnaast staat de klant bij ons centraal: persoonlijke begeleiding en advies door de marshalls en overig personeel,  zodat er met de wensen en behoeften van iedere groep rekening kan worden gehouden.

5. Groot park

Eendracht Adventures is in 2006 begonnen met 3 paintballvelden en sinds die tijd is ons park enorm gegroeid. Het totale park is inmiddels 10 hectare, dat is 20 voetbalvelden! Het is een grote en prachtige locatie midden in de Waardpolder met inmiddels 7 paintball velden en een unieke 1,1 kilometer lange stormbaan.

6. Grote, nieuwe en gezellige kantine

Eendracht Adventures heeft een nieuwe, gezellige en ruime kantine  gebouwd in 2015. Het gehele gebouw heeft vloerverwarming en is comfortabel. Wij schenken verschillende frisdranken, wijnen en bier e.a. Ook kleine snakcs, tosti of broodje hamburger zijn te verkrijgen. Daarnaast is er de mogelijkheid om te barbecueën, dit kan ook binnen.  Ook hebben wij een groot terras met ruimte voor minstens 100 gasten.  Het terras is heerlijk beschut en u zit temidden van de velden, zodat u de spellen goed kunt zien.

7. Kleedkamers en vaste toiletten

In onze nieuwe kantine hebben wij een ruime dames en heren toilet, daarnaast zijn er 2 kleedkamers. In de  grote kleedkamer is ruimte voor 30 personen en heeft 4 douches en vast toilet. De kleine kleedkamer biedt ruimte aan 15 personen en heeft ook een vast toilet. Na de fysieke inspanningen kun je hier gratis gebruik van maken.

8. Eigen parkeergelegenheid

Eendracht Adventures beschikt over een ruime parkeergelegenheid aan een verlicht pad op eigen terrein. Ook is er genoeg ruimte voor bussen en touringcars op ons terrein.