HÉT SPECTACULAIRE EN UNIEKE ADVENTURE PARK IN DE KOP VAN NOORD-HOLLAND

Een overzicht van alle voordelen van ons Adventure park

1. Spelen met eigen groep

Bij Eendracht Adventures speel je altijd met je eigen groep. Je wordt dus niet samengevoegd met andere groepen en daarbij heeft elke groep zijn eigen  persoonlijke marshall, die zorgt voor de veiligheid en uitleg van de spellen. Op deze manier beleef je het meeste plezier aan het uitje! We zorgen er ook altijd voor dat u op verschillende velden kunt spelen, meestal zijn dit er 3 of 4. Dit is natuurlijk afhankelijk welk pakket u kiest en hoe snel u de ballen schiet.

2. Onbeperkte speeltijden

Eendracht Adventures heeft geen tijdslimiet op de spellen! Er wordt gespeeld tot een team heeft gewonnen waarbij het spel is afgelopen. Elke veld wordt 2 maal gespeeld en totaal zullen er 3 of 4 velden worden gespeeld.

3. Deskundige begeleiding

Wij hebben deskundig personeel die goed is opgeleid en let op de veiligheid van de deelnemers en het personeel. Daarnaast streven wij altijd naar een plezierige sfeer en zorgen ervoor dat elke deelnemer het naar zijn zin heeft.

Door te werken met vast personeel hebben al onze marshalls veel ervaring met paintballen en omgang met klanten. De klant staat bij ons centraal: persoonlijke begeleiding en advies door de marshalls,  zodat er zoveel mogelijk met de wensen en behoeften van iedere groep rekening kan worden gehouden.

4. Groot terrein

Eendracht Adventures is in 2006 begonnen met 3 paintballvelden en sinds die tijd is ons park enorm gegroeid. Het totale terrein is inmiddels 5 hectare, dat is 10 voetbalvelden! Het is een grote en prachtige locatie midden in de Waardpolder van Wieringerwaard met inmiddels 6 paintballvelden.

5. Grote en gezellige kantine

Eendracht Adventures heeft een ruime gezellige kantine die nieuw gebouwd is in 2015. Het gehele gebouw heeft vloerverwarming en is comfortabel. Wij schenken verschillende frisdranken, wijn en bier en er zijn kleine snacks te verkrijgen. Daarnaast is er de mogelijkheid om te barbecueën. Ook hebben wij een groot terras met ruimte voor 60 gasten.  Het terras is heerlijk beschut en u zit te midden van de velden, zodat u als gast de spellen goed kunt zien.

6. Kleedkamers, douches en toiletten

Wij hebben 2 ruime kleedkamers met douchegelegenheid en een apart toiletruimte. Verder is er nog een aparte toiletruimte in de kantine zelf.

In de grote kleedkamer is ruimte voor 30 personen en zijn er 4 douches, de kleine kleedkamer biedt ruimte aan 15 personen en heeft 2 douches. Na de fysieke inspanningen kun je hier natuurlijk gratis gebruik van maken.

7. Eigen parkeergelegenheid

Eendracht Adventures beschikt over ruime parkeergelegenheid aan een verlicht pad op ons eigen terrein. Ook is er genoeg ruimte voor bussen en touringcars op ons terrein.