HÉT SPECTACULAIRE EN UNIEKE ADVENTURE PARK IN DE KOP VAN NOORD-HOLLAND

Meest gestelde vragen over Airsoft

Hoe ziet een open Skirm eruit?

De poort gaat om 8:30 uur open. Vanaf 8:45 uur is de chronometing geopend. Om 9:25 uur is er extra uitleg voor de introducé. De algemene veiligheidsbriefing en toelichting over de missies is om 9:40 uur. Vervolgens  gaan de teams naar verschillende respawns en start de Skirm.

Om 12:00 uur is de pauze, waarin er gelegenheid is om wat te drinken en te eten. Om 13:00 uur gaan wij weer verder tot 16:00 uur en wordt er bekend gemaakt welk team heeft gewonnen.

 

De Skirm zit vol en ik wil toch  graag mee doen, wat nu?

Wij kunnen helaas geen uitzondering maken. Je kunt ons een email sturen met je voor- achternaam, datum van Skirm en je NABV nummer. Je komt dan op de reservelijst te staan. Als er een plek vrij komt zullen wij je benaderen. Dit kan ook nog op het laatste moment.

 

Ik wil iemand als introducé meenemen, hoe gaat dat?

De introducé kan zich bij ons aanmelden en melden dat hij/zij introducé is van jou
Als NABV lid moet je je introducé ook aanmelden bij mijn.nabv.nl bij de Skirm waar de introducé aan mee gaat doen. Een introducé moet zich altijd op de dag zelf samen met het NABV lid aanmelden

VERGEET NIET je introducébewijs mee te nemen. Deze moet uitgeprint en ondertekend zijn door de introducé en NABV lid. Hij/zij moet ook zich kunnen identificeren met ID-kaart, rijbewijs of paspoort.

 

Wat zijn de veld joule limieten?

De veld joule limieten staan in de tabel hieronder. De joule meting vind plaats met 0,30 gram BB’s versterkt door Eendracht Adventures. Boven de maximale waarden wordt het apparaat niet goedgekeurd en moet het apparaat bijgesteld worden.

Assault DMR Bolt action sniper CQB-only
Max. joule 1,2 joule 1,7 joule 2,30 joule 0,9 joule
Minimale schietafstand 5 meter 15 meter 25 meter 0 meter
Max. gewicht van BB 0,30 gram 0,40 gram 0,40 gram 0,30 gram

 

Bieden jullie ook catering aan?

In onze kantine kan je terecht voor drankjes en kleine snacks. In de middagpauze zal er buiten een voorziening zijn voor warme snacks.

 

Verhuren jullie ook airsoft apparaten?

Wij verhuren geen airsoft apparaten. Als je je hebt aangemeld voor een Skirm moet je je eigen uitrusting meenemen. Ook voor je introducé moet je een extra uitrusting meenemen, deze mag je pas op de locatie aan hem/haar uitlenen

 

Kan ik mij aanmelden zonder dat ik lid ben van de NABV of mee ga als introducé?

Nee, dat kan niet bij ons. Je moet lid zijn van de NABV of aangemeld zijn als introducé.

 

Ik ben ingeschreven voor een Skirm, maar ik kan toch niet komen. Hoe meld ik mij af?

Als je je hebt aangemeld voor een Skirm en je kan helaas toch niet komen moet je je afmelden doormiddel van een e-mail. Zet hier in je voor- achternaam en de datum van de Skirm. Bij annulering tot 3 dagen van te voren krijg je 100% van je entreegeld terug. Meld je altijd af, zodat we andere spelers kunnen vragen. Zie ook de algemene voorwaarden en boekingsvoorwaarden.

Meer informatie