HÉT SPECTACULAIRE EN UNIEKE ADVENTURE PARK IN DE KOP VAN NOORD-HOLLAND

Alle foto's

Kantine

Eendracht Adventures heeft een nieuwe, gezellige en ruime kantine gebouwd in 2015. Het gehele gebouw heeft vloerverwarming en is comfortabel. Wij schenken verschillende frisdranken, wijnen en bier. Ook kleine snacks, tosti of broodje hamburger zijn te verkrijgen. Daarnaast is er de mogelijkheid om te barbecueën, dit kan ook binnen. Het grote terras is heerlijk beschut waar u van de buitenlucht kunt genieten.

Meer foto's

Kinderpaintball

Paintballen voor kinderen: " het vetste kinderfeestje ooit! " Hier is de mogelijkheid voor een gezellig, sportief en actief feest. Wees origineel met het kinderfeestje: kies voor kinderpaintball en geef kinderen de kans om zich helemaal uit te leven in een avontuurlijke en levensechte arena!

Meer foto's

Ons Dorp

Dit veld is genaamd als "Ons Dorp" en is een speelveld waar de betonnen wanden van 14 zomerhuisjes staan. Tussen de huisjes door bevindt zich een heuvelachtig landschap waar ook genoeg dekking kan worden gezocht. Door de doolhofachtige indeling van de huisjes en het veld kan je elkaar gemakkelijk van dichtbij benaderen zonder dat een van de tegenstanders dat door heeft. Spannend!

Meer foto's

Het Kistenveld

Het Kistenveld valt bij iedereen in de goede smaak. Door de grote hoeveelheid kisten kun je je goed verschuilen en snel naar andere beschutte positie rennen. Het addertje onder het gras in dit spel zit hem in dat het team niet alleen aanvallend, maar tegelijk ook verdedigend moet spelen om het spel te winnen.

Meer foto's

Het Fort

In het hart van het bos staat het Fort van Eendracht Adventures. Het fort heeft slechts 1 ingang met in het midden een vlag die verovert moet worden. Het doel van het spel is om het fort te veroveren, aan het andere team de taak de verdediging staande te houden. Rondom het fort zijn schutjes, bunkertjes en bomen waardoor de aanval van alle kanten mogelijk is.

Meer foto's

In de sneeuw

Ook in de winter is het mogelijk bij ons te komen paintballen en airsoften! De sneeuw geeft hier een extra dimensie aan het spel!

Meer foto's