HÉT SPECTACULAIRE EN UNIEKE ADVENTURE PARK IN DE KOP VAN NOORD-HOLLAND

Foto's

De Burenbrug

De Burenbrug is het ruigste en zwaarste veld wat er is bij Eendracht Adventures. Daarbij is het het grootste veld en zorgt de variatie in het landschap en de verschillende obstakels voor een echte uitdaging. Naast een vijver en meerdere dijken bestaat het veld uit heuvels, droge greppels en verschillende bunkers.

Meer foto's

Het Fort

In het hart van het bos staat het Fort van Eendracht Adventures. Het fort heeft slechts 1 ingang met in het midden een vlag die verovert moet worden. Het doel van het spel is om het fort te veroveren, aan het andere team de taak de verdediging staande te houden. Rondom het fort zijn schutjes, bunkertjes en bomen waardoor de aanval van alle kanten mogelijk is.

Meer foto's

Het Grote Bos

Het grote bos is in twee speelvelden opgedeeld en bieden allebei verschillende mogelijkheden voor spellen. Een gedeelte van het bos staat vol met huisjes en hutten en daar wacht op elke hoek een vijand. Het andere gedeelte is een wat ruiger bos, met enkele bunkers, schotten en dijken, dit creëert het idee van loopgraven.

Meer foto's

Het Kistenveld

Het Kistenveld valt bij iedereen in de goede smaak. Door de grote hoeveelheid kisten kun je je goed verschuilen en snel naar andere beschutte positie rennen. Het addertje onder het gras in dit spel zit hem in dat het team niet alleen aanvallend, maar tegelijk ook verdedigend moet spelen om het spel te winnen.

Meer foto's

Ons Dorp

Dit veld is genaamd als "Ons Dorp" en is een speelveld waar de betonnen wanden van 14 zomerhuisjes staan. Tussen de huisjes door bevindt zich een heuvelachtig landschap waar ook genoeg dekking kan worden gezocht. Door de doolhofachtige indeling van de huisjes en het veld kan je elkaar gemakkelijk van dichtbij benaderen zonder dat een van de tegenstanders dat door heeft. Spannend!

Meer foto's

Tincity

Nieuw bij Eendracht Adventures: Tincity! Dit veld bestaat uit 17 verschillende huisjes met ieder zijn eigen benaming, zo hebben we onder andere een kerk, sheriffs office, een snackbar en een ziekenhuis. Het veld heeft hindernissen zoals bomen, maar ook slootjes met bruggen. De twee teams starten tegenover elkaar in elk een hoek van het speelveld en na het startsein is het aan de teams om als eerste het andere team te verslaan.

Meer foto's

Kantine

Eendracht Adventures heeft een nieuwe, gezellige en ruime kantine gebouwd in 2015. Het gehele gebouw heeft vloerverwarming en is comfortabel. Wij schenken verschillende frisdranken, wijnen en bier. Ook kleine snacks, tosti of broodje hamburger zijn te verkrijgen. Daarnaast is er de mogelijkheid om te barbecueën, dit kan ook binnen. Het grote terras is heerlijk beschut waar u van de buitenlucht kunt genieten.

Meer foto's

Kinderpaintball

Paintballen voor kinderen: " het vetste kinderfeestje ooit! " Hier is de mogelijkheid voor een gezellig, sportief en actief feest. Wees origineel met het kinderfeestje: kies voor kinderpaintball en geef kinderen de kans om zich helemaal uit te leven in een avontuurlijke en levensechte arena!

Meer foto's

Gezelligheid

Bij Eendracht Adventures kan je terecht voor een leuk spel en gezelligheid! In dit foto album vind je alle foto's die gezelligheid uitstralen! Bekijk ze snel hier!

Meer foto's