HÉT SPECTACULAIRE EN UNIEKE ADVENTURE PARK IN DE KOP VAN NOORD-HOLLAND

Airsoft bij Eendracht Adventures

NIEUWS:

Uit onderzoeken van de NABV blijkt dat er zware metalen in de bb’s zitten.

Hoe zwaardere de bb’s, hoe meer zware metalen erin zitten. Om deze reden spelen wij voortaan met een maximum gewicht van 0.30 gr. 

Lijst van BB merken die niet zijn toegestaan:
Biovall BBB
Madbull Tracers
Valken
G&G Armament
Xtreme Precision
101 inc

Alleen van het merkt hotshots mag 0.40 gr. 

Open Airsoft Skirms:

Elke 2de zondag van de maand houdt Eendracht Adventures een open airsoft Skirms. Hiervoor kan ieder NABV-lid zich inschrijven, ook elke introducé moet zichzelf hier aanmelden en aangeven met wie hij/zij mee is. U kunt hieronder aanmelden voor een Skirm.

Tijd en kosten:

  • Aankomst vanaf 08.00 uur en games vanaf 9.15 uur tot 15.00 uur.
  • Entree is € 30,00 per persoon.
  • Aanmelden kan nu op onze website.

Meer informatie:

  • Bij de skirms is ruimte voor maximaal 80 deelnemers, gratis perslucht voor HPA-flessen aanwezig!
  • Eigen replica’s meenemen kan alleen door leden van de NABV, voor officiële introducés of buitenlanders alleen met een NABV-ontheffing!
  • Introducés van de NABV-leden moeten zichzelf aanmelden bij ons, maar moeten ook worden aangemeld door een NABV-lid bij mijn.nabv.nl. Vergeet niet dat de introducé een introducé bewijs bij zich moet hebben, die is uitgeprint en ondertekend is door de introducé en de NABV-lid.
  • Bij een lager aantal dan 45 personen wordt er gespeeld op delen van het terrein.
  • Lees bij het inschrijven s.v.p. onze Airsoft spelregels en Algemene voorwaarden voor u ons komt bezoeken.

Airsoft SKIRMS

Foto's Airsoft

Tincity

Nieuw bij Eendracht Adventures: Tincity! Dit veld bestaat uit 17 verschillende huisjes met ieder zijn eigen benaming, zo hebben we onder andere een kerk, sheriffs office, een snackbar en een ziekenhuis. Het veld heeft hindernissen zoals bomen, maar ook slootjes met bruggen. De twee teams starten tegenover elkaar in elk een hoek van het speelveld en na het startsein is het aan de teams om als eerste het andere team te verslaan.

Meer foto's

Ons Dorp

Dit veld is genaamd als "Ons Dorp" en is een speelveld waar de betonnen wanden van 14 zomerhuisjes staan. Tussen de huisjes door bevindt zich een heuvelachtig landschap waar ook genoeg dekking kan worden gezocht. Door de doolhofachtige indeling van de huisjes en het veld kan je elkaar gemakkelijk van dichtbij benaderen zonder dat een van de tegenstanders dat door heeft. Spannend!

Meer foto's

De Burenbrug

De Burenbrug is het ruigste en zwaarste veld wat er is bij Eendracht Adventures. Daarbij is het het grootste veld en zorgt de variatie in het landschap en de verschillende obstakels voor een echte uitdaging. Naast een vijver en meerdere dijken bestaat het veld uit heuvels, droge greppels en verschillende bunkers.

Meer foto's

Het Kistenveld

Het Kistenveld valt bij iedereen in de goede smaak. Door de grote hoeveelheid kisten kun je je goed verschuilen en snel naar andere beschutte positie rennen. Het addertje onder het gras in dit spel zit hem in dat het team niet alleen aanvallend, maar tegelijk ook verdedigend moet spelen om het spel te winnen.

Meer foto's

Het Fort

In het hart van het bos staat het Fort van Eendracht Adventures. Het fort heeft slechts 1 ingang met in het midden een vlag die verovert moet worden. Het doel van het spel is om het fort te veroveren, aan het andere team de taak de verdediging staande te houden. Rondom het fort zijn schutjes, bunkertjes en bomen waardoor de aanval van alle kanten mogelijk is.

Meer foto's