HÉT SPECTACULAIRE EN UNIEKE ADVENTURE PARK IN DE KOP VAN NOORD-HOLLAND

Airsoft bij Eendracht Adventures

Open Airsoft Skrims:

Elke twee weken houdt Eendracht Adventures een open airsoft Skirms. Hiervoor kan ieder NABV-lid zich inschrijven, ook elke introducé moet zich hier zelf aanmelden en aangeven met wie hij/zij mee is.

Tijd en kosten:

 • Aankomst vanaf 08.30 uur en games vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur.
 • Entree is € 30,00 per persoon.
 • Aanmelden op onze website, je kunt op de locatie zelf betalen.

Meer informatie:

 • Bij de skirms is ruimte voor maximaal 60 deelnemers, gratis perslucht voor HPA-flessen aanwezig!
 • Eigen replica’s meenemen kan alleen door leden van de NABV, voor officiële introducés of buitenlanders alleen met een NABV-ontheffing!
 • Introducés van de NABV-leden moeten zichzelf aanmelden bij ons, maar moeten ook worden aangemeld door een NABV-lid bij mijn.nabv.nl. Vergeet niet dat de introducé een introducé bewijs bij zich moet hebben, die is uitgeprint en ondertekend is door de introducé en de NABV-lid.
 • Lees bij het inschrijven s.v.p. onze Airsoft spelregels en Algemene voorwaarden voor u ons komt bezoeken.

Airsoft SKIRMS

Entree voor Airsoft SKIRM 01-01-2021

 • Open Airsoft Skirm
 • Van 8:30 uur tot 16:00 uur

€ 30.00
Reserveren

Entree voor Airsoft SKIRM 02-01-2021

 • Open Airsoft Skirm
 • Van 8:30 uur tot 16:00 uur

€ 30.00
Reserveren

Foto's Airsoft

Tincity

Nieuw bij Eendracht Adventures: Tincity! Dit veld bestaat uit 17 verschillende huisjes met ieder zijn eigen benaming, zo hebben we onder anderen een kerk, sheriffs office, een snackbar en een ziekenhuis. Het veld heeft hindernissen zoals bomen, maar ook slootjes met bruggen. De twee teams starten tegenover elkaar in elk een hoek van het speelveld en na het startsein is het aan de teams om als eerste het andere team uit te roeien.

Meer foto's

Ons Dorp

Dit veld is genaamd als "Ons Dorp" en is een speelveld waar de fundering van 14 zomerhuisjes staan. Tussen de huisjes door bevindt zich een heuvelachtig landschap waar ook genoeg dekking kan worden gezocht. Door de doolhofachtige indeling van de huisjes en het veld kan je elkaar gemakkelijk van dichtbij benaderen zonder dat een van de partijen dat door heeft.

Meer foto's

De Burenbrug

De Burenbrug is het ruigste en zwaarste veld wat er is bij Eendracht Adventures. Daarbij is het het grootste veld en zorgen de variatie in het landschap en de verschillende obstakels voor een echte uitdaging. Naast een meer en meerdere dijken bestaat het veld uit heuvels, droge greppels en verschillende bunkers.

Meer foto's

Het Kistenveld

Het Kistenveld valt bij iedereen in de goede smaak. Door de grote hoeveelheid kisten kun je je goed verschuilen en snel naar andere beschutte plekken rennen. Door in, op, en rondom de kisten te spelen kan je ze in je voordeel gebruiken. Het addertje onder het gras in dit spel zit hem in dat het team niet alleen aanvallend, maar tegelijk ook verdedigend moet spelen om het spel te winnen.

Meer foto's

Het Fort

In het hart van het bos staat het Fort van Eendracht Adventures. Het fort heeft slechts 1 ingang met in het midden een vlag die hoog in de boom gehezen moet worden. Het doel van het spel is om het fort te veroveren, aan het andere team de taak de verdediging staande te houden. Rondom het fort zijn schotten, bunkertjes en bomen waardoor de aanval van alle kanten mogelijk is.

Meer foto's

Het Grote Bos

Het grote bos is in twee speelvelden opgedeeld en bieden allebei verschillende mogelijkheden voor spellen. Een gedeelte van het bos staat vol met huisjes en hutten en daar wacht op elke hoek een vijand. Het andere gedeelte is een wat ruiger bos, met enkele bunkers, schotten en dijken, dit creëert het idee van loopgraven.

Meer foto's